EVERY DAY

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Regi: Michael Sucsy
Skådespelare: Justice Smith, Maria Bello, Angourie Rice, Debby Ryan, Colin Ford

BETYG: TRE
PREMIÄR: 2018-02-23

Att liten kan bli stor och att gammal kan bli ung har vi sett massor av gånger. Även andra varianter av kroppsbyte har fladdrat förbi på bioduken. Fast denna gång är det lite annorlunda.

Rhiannon (hmm undrar om författarna är stora Fleetwood Mac fans…) är en helt vanlig 16-åring som går i en helt vanlig skola och har en helt vanlig jobbig pojkvän. Varje dag går livet sin gilla gång, men så en dag så händer något udda, pojkvännen visar en helt ny sida. Fast dagen efter är allt som vanligt. Samtidigt söker en annan person Rhiannons uppmärksamhet. Eller rätare sagt; varje dag är det någon ny. Det visar sig att det finns ett vilset väsen som varje dag tar över en slumpvis vald kropp och dess liv fram till midnatt. Detta väsen kallar sig själv för A och Rhiannon faller för hen. Vad som händer sen får ni själva lista ut.

Every Day är väldigt välspelad och kul trots att den saknar de stora namnen. Fast filmen lär knappast svara på några stora frågor, och ska bara ses som ren och skär underhållning.

Skriven 2018-02-23

print

Våra samarbetspartners