TIVOLI: Lillfredagsprogrammet klart

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den 1. marts afslører Tivoli, der i år runder 175 år, årets Fredagsrock-program. I dag løftes sløret for årets Lillefredag-program, der tæller navne som Hjalmer, Maximillian, Nelson Can og Skinz til mere garvede typer som Aura, Jacob Bellens og Klumpen & Raske Penge. Lillefredag byder på 23 weekend-warm-up-koncerter hver torsdag aften kl. 19.00 på Orangeriet i Tivoli. Lillefredag på Orangeriet skydes i gang torsdag den 19. april med August Rosenbaum.

Med tusindvis af afspilninger på Spotify kommer flere af de unge bands og artister med selvtilliden helt i top. Det gælder eksempelvis trioen Ude Af Kontrol og makkerparret Fool, der har spillet Spotify ned. Anmeldere og musikskribenter har fået øjnene op for flere af artisterne. Sangerinden Jada spottes fx som det helt store talent i 2018 af både Gaffa og Soundvenue, der med sin seneste udgivelse Keep Cool har sat barren højt.

Tivolis programchef Rune Erbs Ledet siger om Lillefredag:
”København boomer af nye events og venues, der spirer op i disse år, og det lader til at publikumsgrundlaget er umætteligt, så længe konceptet har kant og kvalitet. Det betyder også en skærpet, og sund konkurrence for både arrangører og musikbranche. Tusindvis af dedikerede publikummer kom forbi Orangeriet sidste år, og det betragter vi som en blåstempling af vores nye musiktiltag.”

Nyere og mere kendte toner
Størstedelen af årets Lillefredag-program er karakteriseret ved at repræsentere den ny musik og kæmpe talentmasse, som dansk musikliv lige nu byder på. For en håndfuld af de optrædende til Lillefredag er ingen nærmere introduktion nødvendig. Her er lydmuren brudt, og det er Aura et godt eksempel på. Som eneste dansker har hun ligget nummer 1 på den tyske hitliste. Musikeren Hjalmar kan ikke løbe fra sit fædrene ophav; Kim Larsen, og Hjalmar har allerede begejstret livepublikum på scener rundt i landet.

Program: Lillefredag 2018

April
19. april August Rosenbaum
26. april Ude Af Kontrol
Maj
3. maj Jada
10. maj Fool
17. maj Maximillian
24. maj Liive
31. maj Nelson Can
Juni
7. juni First Hate
14. juni Iris Gold
21. juni Goss
28. juni Jacob Bellens
Juli
5. juli Aura
12. juli M.I.L.K.
19. juli Kippenberger
26. juli Fraads
August
2. august Drew
9. august Masasolo
16. august True Nord
23. august Hjalmer
30. august Klumpen & Raske Penge
September
6. september Fribytterdrømme
13. september Skinz
20. september Louis Samson

© Tivoli

print

Våra samarbetspartners