LADY BIRD – Biopremiär 9 mars

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I Lady Bird får vi se ett dramatiskt och turbulent förhållande mellan en mamma och hennes tonårsdotter. Christine “Lady Bird” McPherson (Saoirse Ronan) kämpar mot, men är precis som hennes väldigt kärleksfulla och viljestarka mamma (Laurie Metcalf), en sjuksköterska som arbetar outtröttligt för att hålla familjen uppe efter att Lady Birds far (Tracy Letts) förlorar sitt jobb.

Dramat utspelar sig i Sacramento, Kalifornien år 2002, mitt i ett snabbt skiftand ekonomiskt landskap, är Lady Bird en inverkan på de relationer som formar oss, de övertygelser som definierar oss och den oöverträffade ljuvlighet hos en plats som heter hemma.

Director: Greta Gerwig
I rollerna: Saoirse Ronan, Odeya Rush, Kathryn Newton, Timothée Chalamet, Laurie Metcalf m fl

© UIP

print

Våra samarbetspartners