MALMÖ REDHAWKS: Stefan Warg stannar i Malmö

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Backen Stefan Warg, 28, flyttade till Malmö och Redhawks inför säsongen 2014-15 och var omgående med om att ta klubben till SHL. Nu fortsätter han sin resa i Redhawks och har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt.

– En stabil back med sina största styrkor i det defensiva spelet som vi är väldigt glada över att få ha kvar i två säsonger till. Han har utvecklats varje år han varit hos oss och vi ser ytterligare potential i honom, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Den här säsongen har Warg dessutom blivit ett större offensivt hot. Han är skicklig på att få igenom sina skott från blålinjen, något som i vinter resulterat i de två första fullträffarna i SHL. Dessutom har han svarat för hela tio assist och är en av bara fyra Redhawksspelare som medverkat i alla matcher.

– Jag är väldigt glad och det hoppas jag att klubben också är. Jag ville verkligen vara kvar här och jag hoppas kunna vinna SM-guld med Malmö Redhawks. Jag trivs verkligen med allt både i klubben och i staden, säger Stefan Warg själv i en kommentar.

FAKTA / #6 Stefan Warg
Back, högerfattad
Född: 1990-02-06
Födelseort: Stockholm
Läng / vikt: 191 cm / 100 kg
Moderklubb: Örebro IS
Klubbar i karriären: Örebro, Västerås, Seattle Thunderbirds, Prince Albert Raiders, Norfolk Admirals, Utah Grizzlies, Skellefteå, Malmö Redhawks.
Meriter: SM-guld 2014, Avancemang till SHL 2015.
Aktuell: Förlänger sitt kontrakt med Redhawks över de två kommande säsongerna.

Spelarprofil

© Malmö Redhawks

print

Våra samarbetspartners