SKYSCRAPER – Första trailern

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Dwayne Johnson syns överallt just nu och i natt under Super Bowl släpptes första trailern till hans senaste film, SKYSCRAPER. 13 juli ser vi honom på höga höjder i actionfilmen som utspelar sig i Hongkong och i världens högsta byggnad.

Handlingen i korthet

Internationella ikonen Dwayne Johnson spelar f.d. FBI-agenten och krigsveteranen Will Ford som jobbar med säkerheten för skyskrapor. Will är i Kina på jobb när världens högsta och mest säkra byggnad plötsligt fattar eld och han misstänks skyldig till händelsen. Efterlyst måste Will hitta den skyldige, rentvå sitt namn och rädda sin familj som är instängd i byggnaden… på andra sidan elden.

Skyscraper Trailer 1 (Universal Pictures) HD

240 våningar. Ett fall över 1000 meter. The Rock. Se första trailern för #Skyscraper nu.

Slået op af Universal Pictures Sverige i Søndag den 4. februar 2018

Biopremiär: 13 juli 2018
Universal Pictures

© UIP

print

Våra samarbetspartners