JULIE JAMES – Ny bok “Grejen med kärlek”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Romanceförfattaren Simona Ahrnstedt är rådgivare till Lovereads och väljer personligen ut två titlar varje år som ges ut av Lovereads. Denna bok är Simonas särskilt utvalda bok.

Om boken
FBI-agenterna Jessica Harlow och John Shepherd har träffats förr. Man kan till och med säga att de har ett gemensamt förflutet. Hon var advokat och han en kaxig militärkille när de möttes på utbildningen för blivande FBI-agenter. De var båda totala vinnarskallar och rök ihop redan första dagen. När de skiljdes åt efter utbildningen var de lättade att slippa varandra.
Sex år senare blir de båda tilldelade ett högprofilerat undercoverfall, där de ska jobba som partners.
Jessica har just lämnat Los Angeles och ett havererat äktenskap med en Hollywoodproducent bakom sig och är på jakt efter en nystart. Medan John just upptäckt sin flickvän i säng med sin bästa kompis. När de ska utreda en genomkorrumperad politiker, behöver de dock vara riktigt skarpa och samspelta. Och deras bas för operationen blir en romantisk semesteranläggning i Florida. Plötsligt kan hettan från deras ständiga rivalitet resultera i något mycket mer komplicerat.

Julie James är jurist och arbetade många år på en av USA:s största advokatbyråer, tills hon började skriva filmmanus. Efter att ha sålt två av dem till Hollywood bestämde hon sig för att börja skriva på heltid. Julies böcker ligger ständigt på topplistorna i USA. Hon bor i Chicago med man och två barn.

© Lovereads

print

Våra samarbetspartners