SHEENA KAMAL – Ny bok “De som försvann”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

“En extraordinär debut. Rekommenderas starkt!” – LEE CHILDS om debutboken
“De som försvann” är Sheena Kamals kritikerrosade debut och har sålts till femton länder.

Bokens handling:
En dag kommer telefonsamtalet som vänder uppochner på Nora Watts värld. Bonnie, hennes bortadopterade dotter, är försvunnen. Eftersom hon rymt hemifrån flera gånger tidigare tar polisen det inte på allvar och Nora, som dottern försökt kontakta, är de desperata adoptivföräldrarnas sista utväg. Nora har länge försökt lämna sitt gamla liv bakom sig och bestämmer sig motvilligt för att leta reda på Bonnie. Hon ger sig av, från de regnvåta gatorna i Vancouver via Kanadas snötäckta berg till ön där hon tvingas konfrontera sitt förflutna – allt för att rädda det barn hon aldrig ville ha.

Om författaren:
Sheena Kamal föddes i Karibien och kom till Kanada som barn. Hon har en examen i stadsvetenskap och har tidigare arbetat som kriminalresearcher för film och tv. Hon bor i dag i Vancouver.

© HarperCollins Sverige

print

Våra samarbetspartners