ALL THE MONEY IN THE WORLD – Filmklipp #1

Klicka på bilden, för att se hela bilden

ALL THE MONEY IN THE WORLD är berättelsen om kidnappningen av den 16-årige John Paul Getty III och hans hängivna mamma Gails desperata försök att övertyga hans farfar miljardären Paul Getty Sr. att betala lösensumman. När Getty Sr. vägrar försöker Gail utöva sitt inflytande på honom samtidigt som hennes sons kidnappare blir alltmer oberäkneliga och hänsynslösa. Med sin sons liv i vågskålen blir Gail och Gettys rådgivare osannolika allierade i en kamp mot klockan som i slutändan avslöjar det sanna värdet av kärleken till pengar.

Regi: Ridley Scott
Skådespelare: Michelle Williams, Mark Wahlberg, Christopher Plummer, Romain Duris, Charlie Plummer, Timothy Hutton, Dan Friedkin
Premiär 26 januari

© SF Studios

print

Våra samarbetspartners