VÅNNA INGET till Babel den 20 april

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I november släppte Vånna Inget liveskivan “Vi tar alla minnen härifrån” och vi kunde inte tänka oss 2018 utan att ha dem på vår scen igen! Punkpop av allra bästa slag!

VÅNNA INGET (SE)
Vånna Inget har sedan starten 2011 varit ett band som berört publik i både småstäder och metropoler. Karolina Engdahls poetiska texter har nått rakt in i hjärtat på publiken. Bandets förföriska popmelodier och en påtagande punkintensitet har gjort liveframträdanden till något helt annat än bandets studioinspelningar. “Vi tar alla minnen härifrån – en liveskiva” spelades in under 2016 på en turné där bandet förevigade sin kanske starkaste styrka, mötet med publiken.

Albumet släpptes tillsammans med en fotobok på 100 sidor där en majoritet av bilderna är tagna av Malmöfotografen Julian Emile Guedj som följt Vånna Inget på turné. Boken består även av en mängd bilder som tagits på bandet av konsertbesökare genom åren. Albumet släpptes på vinyl i tre färger; rosa, gult och vitt.

Nu får vi äntligen se Vånna Inget live på Babels scen igen!

© Babel

print

Våra samarbetspartners