ERIC SAADE smygstartar vårturnén på Where’s the Music!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Gör en intim klubbspelning på Arbis i Norrköping 9 februari

På showcasefestivalen Where’s the Music i Norrköping kan du uppleva det oväntade gång på gång. Det kan handla om den första Sverigespelningen med det där bandet som hela världen snackar om, akustiska höjdpunkter i en magnifik kyrka eller att en av landets största popartister väljer att göra en intim klubbspelning.

Med exakt tre veckor kvar till årets festival kan vi avslöja att Eric Saade smygstartar sin vårturné med en spelning på Arbis under WTM.

Eric Saade upptäcktes som 13-åring, skrev sitt första skivkontrakt som 16-åring och har stått på scen i halva sitt liv. Längs vägen har han blivit en av landets populäraste artister med storhits som ”Popular”, ”Wide Awake” och ”Manboy”. Men även om vi har kunnat följa Eric Saade på nära håll i många år, fick vi uppleva en ny sida av honom – både som artist och som person – då han deltog i höstens upplaga av ”Så mycket bättre”. Nu tar han med sig både hans gamla hits och nya tolkningar för en intim klubbspelning under WTM.

Nästa vecka släpps de sista artisterna till årets festival!

Alla hittills klara artister:
Cyhra | Ebbot Lundberg & The Indigo Children | Eric Saade | Familjen | Good Harvest | Ace Tee & Kwam.E (DE) | Adam Naas (FR) | Agent Fresco (IS) | Agnes Matsdotter | Alice Boman | Amanda Mair | Axel Flóvent (IS) | BIG KIZZ | Bitch Hawk | Callum Stewart (UK) | Carubine | COBRAH | Diskopunk | DJ KIMAZO | Estherlivia | Farao (NO) | Freya Ridings (UK) | GRANT | Grapell | Halie (NO) | Henrik Palm | Hey Charlie (UK) | Hudson Taylor (IE) | Huset | JADA (DK) | JËLLY | Joseph J. Jones (UK) | KillASon (FR) | KING (DK) | Kristofer Greczula | La Lusid | LASH | Last Train (FR) | Liv Sin | Lemar Jaily | Lizette Lizette | LOCALS | Lucas Nord | Luxury Death (UK) | MaidaVale | Magna Carta Cartel | Marlene | Memoria | Muhammed Faal | Namasenda | Nicky William | Olle Grafström | OX | Picture This (IE) | Pipes & i | Priest | Riga Tiger | Ruby Empress | Sabina Victoria | Saint Sister (IE) | Salima Drider (FR) | Satan Takes A Holiday | Shirin | SUAD (FI) | Sumie | Snövit | The Dahmers | The Great Discord | The Hanged Man | The Heard | Televote | Tilde | Tim Chadwick (IE) | Tom Hickox (UK) | TVc | VERO | Wy

Where’s the Music 2018
100 artister | 10 scener | Norrköping 9-10 februari

© FKP Scorpio

print

Våra samarbetspartners