MELODIFESTIVALEN 2018 blir mer än bara show, glitter och glamour – välkommen på Välkomstfesten!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

För att maximera känslan av årets stora musikfest så lanserar Live Nation, SVT och Sveriges Radio Välkomstfesten – ett nytt koncept som kommer skänka ännu mer festlig förväntan och glittrig Melodifestivalskänsla till städerna som Melodifestivalsturnén besöker. Fler får möjlighet att ta del av den glittriga glädjekaramell som Melodifestivalen är och pulsen i turnéstäderna pumpas upp ordentligt med Välkomstfestens intåg.

Röda mattan rullas ut i varje turnéstad där mötet mellan artist och fans står i fokus. En önskan som funnits hos både artister och deras fans – och som nu möjliggörs tack vare Välkomstfesten. Utöver röda mattan-eventen bjuds det på olika aktiviteter kopplade till Melodifestivalen i varje turnéstad. En familjefest i glädjens tecken!

Vad sägs om en sprakande Melodifestival-vecka med:

Melodikrysset, Anders Eldeman sänder direkt!
Labyrint – träffa Taurus och slajmtävla!
Hör tävlingslåtarna först här! P4 med bland andra Martina Thun sänder 2 timmar
direkt – med spännande gäster, från stadsscenen!

Dansa med Bolibompadraken, Ayla och Nina!
Random Mix – direktsänt från stadsscenen. Vinn Mello-biljetter!
Barnens allsång med Radio-Apan och Yankho!
Hemliga gäster – Jovan Radomir i möten med heta profiler!
Melodifestivalsturnén drar igång med den första deltävlingen i Karlstad den 3 februari och avslutas med stor final på Friends Arena i Stockholm den 10 mars. 28 bidrag deltar i årets tävlingar. Programledare är David Lindgren.

Plocka fram boan och glittersprayen – nu kör vi!

Välkomna till Välkomstfesten!

© Live Nation, SVT och Sveriges Radio

print

Våra samarbetspartners