MARTIN STENMARCK laddar för nypremiär av kritikerrosade föreställningen ”Syskonkärlek” på turné!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Martin Stenmarck laddar för nypremiär av kritikerrosade föreställningen ”Syskonkärlek – räkna med bråk” på turné !

Martin Stenmarck debuterade på teaterscenen i höstas med den självbiografiska föreställningen “Syskonkärlek – räkna med bråk” som fick ett varmt mottagande av såväl publik som kritiker och turnén sålde snabbt slut. Nu laddar Martin om för nypremiär och en riksomfattande turné under våren med premiär i Västerås lördag den 3 februari.

“Tolv syskon. Fyra pappor. En gränslös mamma. Ingen självklarhet att man lyckas göra lättsam underhållning av uppväxten i en sådan familjekonstellation. Men Martin Stenmarck gör det, så att det både roar och berör”. ++++ Aftonbladet

Martin Stenmarck har flera år som artist bakom sig och många av hans texter är skrivna utifrån egna erfarenheter. Och är man uppväxt med elva syskon och en mamma lika oberäknelig som en virvelvind finns det mycket att berätta. Tillsammans med komikern Kristoffer Appelquist, som även står för regi, har Martin skrivit manus till sin första föreställning ”Syskonkärlek – räkna med bråk”.

För första gången öppnar Martin upp och berättar om sin speciella barndom. Det blir en föreställning där musik varvas med anekdoter och gestaltningar fyllda med känslor som smärta, längtan och glädje kring sin stora familj. Med en mamma som var en riktig hjältinna men också slav under sina impulser berättar Martin öppenhjärtigt om hur det är att växa upp som ”Familjen Annorlunda” med ständigt nya adresser, ständigt nya pappor och ständigt nya syskonbarn. Det här är berättelsen om hur det är att åka släde efter en skenande häst…

Syskonkärlek på turné kan ses på följande platser:

3/2 Västerås – Västerås Konserthus
11/2 Vara – Konserthuset
16/2 Östersund – Storsjöteatern
17/2 Umeå – Idun teatern
23/2 Lund – Lunds Stadsteater
24/2 Kalmar – Kalmarsalen
18/3 Uppsala – Konsert & Kongress
23/4 Stockholm – Maximteatern
24/4 Stockholm – Maximteatern
6/4 Göteborg – Draken
7/4 Linköping – Konsert & Kongress
13/4 Örebro – Örebro Konserthus
14/4 Ronneby – Ronnebybrunn

Biljetter.
”Syskonkärlek – räkna med bråk” produceras av Lifeline Entertainment och The Brothers.

Syskonkärlek – Räkna med bråk

Martin försöker sig på att räkna ut hur mycket han och hans elva syskon egentligen konsumerade i blöjor, mat … Föreställningen ”Syskonkärlek – Räkna med bråk” spelas under hösten och vintern runtom i Sverige. Biljetter finns på: martinstenmarck.com eller på www.ticketmaster.se Hoppas vi ses!

Slået op af Martin Stenmarck i Fredag den 1. september 2017

© Helene Wigren PR Beyond

print

Våra samarbetspartners