LINDSEY KELK – Ny bok “Vi hade ju bara en paus”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Boken MARIAN KEYES kallar ”smart, rolig, varm och klok”!

Det finns inget värre än sista dagen på semestern. Eller jo, förresten. Om den dagen också blir den sista i förhållandet.

BOKENS HANDLING
Liv och Adam är på sin drömresa. Men semestern slutar inte som Liv trott, med ett frieri. Istället vill Adam ha en paus i förhållandet. Medan hon gräver ner sig i jobb försöker han ta sig upp ur hålet han grävt åt sig själv. Snart växer den lilla pausen till en avgrundsdjup lyfta, och frågan är om de kan ta sig över den och hitta tillbaka till varandra. Och viktigast av allt: Är det vad de vill?

”Älskade den! Varm, charmig och fulla av emotionell intelligens.” – Marian Keyes
”Bättre, roligare och mer dramatisk än hennes förra bok!” – Fabulous
”När det gäller att skriva hysteriskt roligt finns det ingen som gör det bättre än Lindsey Kelk.” – SUN

OM FÖRFATTAREN
Lindsey Kelk är författare, journalist och en populär twittrare. Hon är född och uppvuxen i Storbritannien där hon arbetade som barnboksförläggare innan hon flyttade till New York och blev författare på heltid. Numera bor Lindsey i Los Angeles.

© HarperCollins

print

Våra samarbetspartners