MICHAEL LANDAU släpper textvideo för One Tear Away från kommande plattan Rock Bottom

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Rock Bottom låter som den lämnade Morrison Hotel 1970 och sedan gick vilse i Laurel Canyon för att till sist dyka upp på Ventura Boulevard 2017. Texterna andas Joni Mitchells bildrika språk med mystiskt klingande melodier på samma gång som man påminns om Hendrix, Arthur Lee och Loves Forever Changes och Buffalo Springfield. Trots detta är det en platta med en högst personlig prägel. För dig som letar efter något nytt, detta är plattan för dig.

Michael Landau: “De senaste tio åren har jag mestadels spelat instrumentalt. Men så plötsligt en morgon så vaknade jag med en enorm lust att spela skarp musik med sång. Det är väl antagligen helt naturligt då det var sån musik jag växte upp med. Så jag har återförenats med min kompis från Burning Water-tiden, David Frazee, och vi skrev en mängd nya låtar varav de flesta hamnade på den här nya plattan Rock Bottom.

© Mascot Label Group Scandinavia

print

Våra samarbetspartners