ALL THE MONEY IN THE WORLD – Biopremiär den 26 januari

Klicka på bilden, för att se hela bilden

ALL THE MONEY IN THE WORLD är berättelsen om kidnappningen av den 16-årige John Paul Getty III och hans mamma Gails desperata försök att övertyga hans farfar tillika miljardären Paul Getty Sr. att betala lösensumman. När Getty Sr. vägrar försöker Gail utöva sitt inflytande på honom samtidigt som hennes sons kidnappare blir alltmer oberäkneliga och hänsynslösa. Med sin sons liv i vågskålen blir Gail och Gettys rådgivare osannolika allierade i en kamp mot klockan som i slutändan avslöjar vad kärleken till pengar kan leda till.

Regi: Ridley Scott

I rollerna: Michelle Williams, Mark Wahlberg, Christopher Plummer, Romain Duris, Charlie Plummer, Timothy Hutton, Dan Friedkin

Biopremiär den 26 januari

© SF Studios

print

Våra samarbetspartners