LUKE ALLNUTT – Ny bok “Himlen tillhör oss”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

En stark berättelse om den ovillkorliga kärleken mellan far och son

Luke Allnutt visar hur vägen mellan hopp till förtvivlan är svårare än vi tror, men att det mest brustna hjärta kan börja slå igen. Känslomässigt stark läsning som ställer viktiga frågor om vad som är viktigast i livet och hur man kommer vidare när hela livet rasar.

Himlen tillhör oss är en stark och ömsint berättelse om den ovillkorliga kärleken mellan far och son och om att försöka förstå det ofattbara, som inte lämnar någon läsare oberörd.

Om man skulle spola tillbaka tiden, hade Rob sagt att han var en sådan där jobbigt lyckligt lottad man – gift med fantastiska Anna, pappa till den efterlängtade lilla pojken Jack, och med ett eget hus i norra London. Men det var då. Innan Jacks alltmer frekventa huvudvärkar och den där naggande känslan som Rob inte kunde skaka av sig. Innan alla läkarbesök som bekräftade att deras och varje förälders största rädsla blivit verklighet, och hela livet rasat.

Nu finner Rob sin tröst i alkoholen, och via kontakter på webbforum blir den växande besattheten av en alternativ medicinsk behandling i Schweiz till slut den sista droppen för äktenskapet. Men mitt i all förtvivlan kommer klarheten till Rob som en käftsmäll, och han blir tvungen att ifrågasätta allt han så desperat hållit fast vid och försöka hitta en väg till försoning med alla han sårat – och med sig själv.

LUKE ALLNUTT är född i engelska Surrey men har sedan 1998 jobbat som journalist i Tjeckien. År 2013 gav han ut en e-bok om sin pappas kamp mot cancer. Samma år fick han själv en cancerdiagnos. Himlen tillhör oss är hans första roman, och han skrev boken som en kärlekshandling till sin egen familj.

© Bokförlaget Forum

print

Våra samarbetspartners