JACK WHITE släpper nya singeln Connected By Love

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Idag släpps Jack Whites singel Connected By Love, som är den första från hans efterlängtade tredje soloalbum Boarding House Reach. Jämte denna singel släpps också spåret Respect Commander, som även den kommer att finnas med på det kommande albumet.

Connected by Love är producerad av Jack White själv och inspelad i New York, Los Angeles och Nashville. White står för sång, synt och akustisk gitarr, och han ackompanjeras av en imponerande skara musiker som inkluderar trummisen Louis Cato (Beyoncé, Q-Tip, John Legend), basisten Charlotte Kemp Muhl (The Ghost of a Saber Tooth Siger) och keyboardisten Neal Evans (Soulive, Talib Kweli, John Scofield).

Connected By Love släpps även som musikvideo.

Albumsläppet kommer att firas med en rad festivalspelningar i USA, och fler turnédatum avslöjas inom kort.

© Playground Music

print

Våra samarbetspartners