WALK THE MOON till Sverige

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Walk The Moon är Ohio-bandet som tog världen med storm 2014 – för att 2016 glida isär. Det krävdes en återförening på basisten Kevin Rays bröllop i oktober 2016 – då medlemmarna påmindes om vilken fantastisk energi de har tillsammans. Det resulterade i bandets fjärde album “What If Nothing”, november 2017 – som snabbt blev en succé! Lördag 24 mars kommer bandet till Fryshuset i Stockholm! Äntligen!

Biljetter släpps torsdag 18 januari klockan 10.00 via LiveNation.se

Utmaning: Hitta någon som inte har hört (= dansat till) världshiten “Shut Up And Dance”. Go ahead, vi kan vänta.
Det var låten som tog Walk The Moon från att vara ett talangfullt band från Cincinnati till att bli ett av världens mest älskade pop-rockband med konserter världen över.

Världen låg för Walk The Moons fötter. Men 2016 blev sångaren Nicholas Petriccas pappa svårt sjuk i Alzheimers, vilket innebar att bandet var tvungen att ställa in sin turné, något de aldrig hade trott att de skulle göra.

Petricca beskriver den påtvingade pausen för Rolling Stone:
“In our time apart, we realized there had been some tensions between us. There was a lot to navigate before we could really come back together and make music”

Det visade sig att bandet behövde en paus från varandra – för att hitta varandra igen. När basisten Kevin Ray gifte sig i Austin, Texas i oktober 2016 så återförenades bandet igen. Och de insåg hur mycket de saknat att vara med varandra – och framför allt: att skapa musik tillsammans.

Den känslan förvandlades snabbt till något praktiskt – och de samlades i studion för det som till slut resulterade i bandets fjärde album: “What If Nothing” – som har blivit en enorm succé redan. Med hits som “One Foot”, “Kamikaze” och “Headphones” är bandet nu hetare än någonsin. Och lördag 24 mars kommer bandet till Fryshuset i Stockholm! Äntligen!

Datum
24/3 – Fryshuset, Stockholm

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners