DONAE’O spelar på Babel den 17 feb

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den 17 februari har Calypso bjudit in en av UK-scenens absolut bästa, Donae’o, för en grym konsert- och klubbkväll!

DONAE’O (UK)
I över 16 år har Donae’o varit banbrytande när det gäller UK-Street sounds! Donae’o rör sig fritt melan grime till UK-garage till R&B till dancehall och längre än så.

Lika bekväm bakom i producentstolen som bakom micken har han varit en av de absolut mest influentiella inom UK-scenen över en lång tid. Samarbeten har genom åren varit många med de allra största inom den brittiska street-scenen som Dizee Rascal, Giggs, JME, Leathal Bizzle, Skepta m.fl.

“I’ve been really deep in rap and grime for the last three years and I’ve not really ventured outside of these genres for inspiration. Saying that dance music is as much of my culture as R&B and rap, I want people to know that. I’m doing well in rap but I don’t want anyone to forget I can – and will – do other things…”

© Babel

print

Våra samarbetspartners