BLACK PANTHER – musiken från filmen

Klicka på bilden, för att se hela bilden

KENDRICK LAMAR, ANTHONY ”TOP DAWG” TIFFITH OCH TOP DAWG ENTERTAINMENT PRODUCERAR BLACK PANTHER: THE ALBUM.

Internationellt hyllade och Grammy ®-belönade stjärnan Kendrick Lamar och Anthony ”Top Dawg” Tiffith producerar och kuraterar ”Black Panther: The Album”. Albumet innehåller musik från och inspirerad av Marvel Studios Black Panther, inklusive nya singeln All the Stars.

Black Panther är regisserad av Ryan Coogler och i rollerna ser vi Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Oscar®vinnaren Lupita Nyong’o, Danai Gurira m.fl.

Black Panther
Efter händelserna i Captain America: Civil War återvänder T’Challa till sitt hemland, det isolerade, högteknologiska afrikanska landet Wakanda, för att bli dess kung. Men när en gammal fiende dyker upp måste T’Challa, både som kung och Black Panther, visa sin styrka. Han dras in i en konflikt som hotar inte bara Wakandas öde, utan hela världen.

Black Panther har biopremiär den 14 februari.

© The Walt Disney Company Nordic

print

Våra samarbetspartners