BUMBLEBEE – Första bilden

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Under flykten 1987 hittar Bumblebee skydd på skrotgården i en liten strandstad i Kalifornien.
Charlie (Hailee Steinfeld) upptäcker Bumlebee skadad och obrukbar men när hon återupplivar honom märker hon snabbt att det här är ingen vanlig, gul VW bubbla.

Bumblebee produceras av “Transformers” veteranerna Lorenzo di Bonaventura och Michael Bay, tillsammans med Steven Spielberg, Brian Goldner, Mark Vahradian samt Chris Brigham (“Argo,” “Inception”) Manuset är skrivet av Christina Hodson (“Unforgettable”).

Regisserar gör Travis Knight (“Kubo och de två strängarna,” “Coraline och spegelns hemlighet”), och skådespelare är Hailee Steinfeld (“The edge of seventeen” “Pitch Perfect”), Pamela Adlon (“Better Things,””Louie”), John Cena (“Daddys’S Home 2,” “Trainwreck”), Stephen Schneider (Comedy Central’s “Broad city”), Jorge Lendeborg Jr. (“Spider-man: Homecoming”), Jason Drucker (“Diary of a wimpy kid: The long haul”), Kenneth Choi (“American crime story”), Ricardo Hoyos (“Degrassi: next class”), Abby Quinn (“Landline,” “The sisterhood of the night”), Rachel Crow (“Deidra & Laney Rob a train”), and Grace Dzienny (“Zoo”).

Bumblebee förväntas ha premiär i början av nästa år.

© UIP

print

Våra samarbetspartners