SWEDEN ROCK FESTIVAL 2018: 8 band till är klara

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Meshuggah, Uriah Heep med flera klara!

En ny omgång band till sommarens Sweden Rock Festival är klar.

Umeås Meshuggah har tänjt på gränserna för vad som är tekniskt möjligt inom hård metal sedan tidigt 90-tal. Deras intensiva ljusshow gör sig bäst i mörker och därför avslutar bandet fredagens festligheter, med start direkt efter Ozzy Osbournes konsert.

Bekräftade för festivalen är även ett av 70-talets allra största hårdrocksband, Uriah Heep, det kaliforniska rockbandet Buckcherry, SRF-debuterande rock/metalbandet Baroness, ockulta 60-talspionjärerna Coven med sångerskan Jinx Dawson i spetsen, det klassiska tyska thrash metalbandet Destruction, holländska progikonerna Focus samt ett av de första svenska heavy metalbanden, Torch.

Ytterligare 28 av totalt 80 akter återstår att presentera.
1-dagsbiljetterna släpps i vår.

© Sweden Rock Festival

print

Våra samarbetspartners