THE FLORIDA PROJECT – Klipp “Jag har varnat er!”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Sean Bakers film The Florida Project är en av årets stora snackisar; och Willem Dafoes birollsinsats har redan gett honom flera filmpriser samt nomineringar till ytterligare fler. Debutanterna Bria Vinaite och Brooklynn Prince som spelar mor och dotter är överösta av pressrosor.

The Florida Project skildrar sexåringen Moonees (Prince) tillvaro med sin vilsna unga ensamstående mamma Halley (Vinaite) på ett ruffigt Florida-motell. Pengar är en ständig bristvara, men Moonees värld är en underbar lekplats där bara fantasin sätter gränserna. Motellet sköts av till synes bistre Bobby (Dafoe) som under ytan ömmar för Moonee och hennes små kompisar.

The Florida Project har Sverigepremiär 9 februari 2018

© Scanbox Entertainment

print

Våra samarbetspartners