DARINs nya album “Tvillingen” hyllas, säljer guld och toppar listorna

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Darin släppte nyligen sitt åttonde album Tvillingen som hyllades av både kritiker och fans, sålt guld och gick raka vägen in som etta på Svenska albumlistan. På albumet har Darin skrivit med bl. a David Lindgren Zacharias, Ollie Olson, Peter Kvint, Smith & Thell och Lars Halapi, de har även varit med och producerat.
Albumet innehåller låten Ja må du leva (som sålt 2 x platinum, legat topp 20 på Spotifys lista, tolfte plats på radiolistan och intagit en nionde plats på Svensktoppen) och hit-singeln med samma titel som albumet, Tvillingen (som sålt platinum, legat topp 20 på Spotifys lista och tvåa på radiolistan).

DI Weekend (Jan Gradvall) 4/5
TT 4/5

I vår ger sig Darin ut på en omfattande Sverige-turné, se datumen här.

OABBA PR

print

Våra samarbetspartners