BERLEV’S ROCK’N’ROLL HOTEL släpper ny singel

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Berlev’s Rock ’n’ Roll Hotel spiller rock. Nogle gange hård rock, andre gange lidt blødere rock, somme tider syret og altid spækket med energi. Søren Berlev, den gamle trommeslager fra Gasolin, har arbejdet i flere år på at skrive nyt materiale og har samlet et band, der formår at formidle musikken videre på en levende, inddragende og musikalsk måde.

Bandet er bestående af Søren Berlev på trommer, Erik Winther på guitar, Esben Hegelund på vokalen og Søren Fjalland på bas. Sammen formår de at indtage en scene så der ikke hersker nogen tvivl om deres engement for rockmusik. Berlev’s Rock ’n’ Roll Hotel sætter en stemning der er helt speciel når de får publikum til at rocke med på de tunge numre og synge med på de fængende melodier.

© Play MPE

print

Våra samarbetspartners