DANCING CHRISTMAS PARTY 2017, Malmö Live, Malmö den 7 december 2017

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Medverkande artister:
Wizex
Petrina Solange
Johan Rünow

Mat och uppvärmning

Kvällen tog sin början med ett litet mingel i lobbyn på Malmö Live sisådär trekvart innan det var dags att öppna bankettsalen.
Före maten värmde kvällens konferencier, komikern Johan Rünow, upp publiken med ett kortare lokalbetonat stand-up nummer.

Den julinspirerade trerättersmenyn inleddes med en liten bit lättrökt MSC lax som var väldigt mjuk i smaken som nästan smälte i munnen. Huvudrätten i sin tur bestod av grillad ryggbiff. Även köttet var väldigt mört och lättuggat. Menyn avslutades med vit choklad- och vaniljmousse. Under inmundigandet spelades det softad julig pianomusik.

Skånsk Komik

När huvudrätten väl var klar så var det Petrina Solanges tur att underhålla. Denna skånskas stand-up rutin byggde en hel del på självironi och hade en pk-maffia hört hälften utan att se henne hade det nog blivit liv i luckan…

Varierad dansbandsshow

Nu börjar det likna jul är namnet på dansbandet Wizex lilla men ack så trevliga julshow. Gruppen bjöd på bland annat en knippe klassiska amerikanska jullåtar som alla fått svensk text med sångerskan Anna Sköld i fokus. Sångaren Thomas Lindberg bjöd dessutom publiken på ett Elvismedley. Mellan låtarna klämde man även en del små sketcher.

När juldelen var avslutad röjdes bordet framför scenen bort och det blev dags att ta fram dansskorna och släppa loss till Wizex klassiska hits.

Dansbandet hade likt många andra artister av idag satt upp ett litet merchbord där gästerna kunde inhandla skivor, mössor och en hel del annat Wizex material.

När Wizex gjort sitt tog DJ:n Fredrik över och fortsatte underhållningen.

Och som brukligt vid sådana här arrangemang sprack det förtryckta tidsschemat redan efter förrätten.

Mer info.

Foto: Michael Lindström / Andreas Lindström

skriven 2017-12-08

print

Våra samarbetspartners