TERMINATOR 2 i 3D får svensk biopremiär 1 februari 2018

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Terminator 2: Judgment Day 3D får svensk biopremiär 1 februari 2018 över hela landet

26 år har gått sedan James Camerons actionklassiker hade biopremiär för första gången. Nu är det äntligen dags för den svenska biopubliken att återse Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton och Edward Furlong på vita duken med ny uppdaterad teknik. Det var James Camerons själv som tog initiativet att konvertera filmen som av många anses som en riktig kultaction. Effekterna som var toppklass för 1991 har nått nya nivåer med dagens 3D-teknik. Den klassiska filmen är densamma, samtidigt som ljud, färger och effekter har givits en helt ny dimension. Filmen kommer även att visas som 2D.

Synopsis: Terminator 2: Judgment Day 3D

10 år har passerat sedan The Terminator skickades till jorden för att mörda mänsklighetens kommande ledare – den ofödde John Connor. Uppdraget misslyckades då och John Connor har idag hunnit bli 10 år. En ny, starkare och mer avancerad terminator, kallad T-1000, skickas nu tillbaka genom tiden för att slutföra uppdraget och döda John medan han fortfarande är ung. Men John och Sarah slipper denna gång kämpa mot terminatorn ensamma. En annan terminator skickas också tillbaka i tiden med uppdraget att beskydda John och Sarah Connor till varje pris. Kampen om morgondagen har börjat… denna gång i 3D.

I rollerna: Arnold Schwarzenegger, Edward Furlong, Linda Hamilton, Robert Patrick.
Regi: James Cameron
Spellängd: 2h 17 min
Genre: Sci-Fi/Action
Premiär: 1 februari 2018
Språk: USA
Filmen visas otextad/ engelsktextad.
Censur: 15 år
Distributör: Biografcentralen

© Biografcentralen

print

Våra samarbetspartners