GORDON & PADDY – Premiär över hela landet den 22 december

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Julens stora barnfilm med röster av Melinda Kinnaman, Stellan Skarsgård och Felix Herngren!

En nöttjuv härjar i skogen. Kommissarie Gordon måste fånga tjuven. Sorgligt nog är han den ende polisen i hela distriktet och tvingas stå ensam i snön och vakta hålet där nötterna blivit stulna. Han som egentligen är bäst på att lyssna, tänka och stämpla. Om han bara hade en assistent, en liten, snabb och duktig polisassistent! Då skulle de tillsammans kunna lösa fallet.

–Jag blev förälskad i Ulf Nilsson och Gitte Spees böcker om Kommissarie Gordon, det var framförallt hans träffsäkra ton av ödmjukhet, vänlighet och spänning som ledde mig fram till den stora skog där jag fick lära känna Paddy, Valdemar, familjen Ekorre, familjen Kanin och alla de andra djuren. Jag vill med filmen Gordon och Paddy ge publiken möjligheten att besöka djuren i den stora skogen, samt kanske bli klokare om vem den farliga, läskiga räven verkligen är, Linda Hambäck, regissör, Gordon & Paddy

Stellan Skarsgård ger röst åt kommissarie Gordon, Melinda Kinnaman åt polisassistent Paddy och Felix Herngren åt kaninen Valdemar.

© TriArt Film

print

Våra samarbetspartners