NILS BECH – Efter SKAM-succén släpps nu nya singeln ´Apart`!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Nils Bech har skapat sig ett namn i hemlandet Norge och blivit omtalad för sina fängslande liveframträdanden och sin distinkta falsett. Han signade till den NYC baserade electro labeln DFA Records för sin fjärde EP ´Echo` som släpptes under 2016.

Förra året kunde man höra flera av Nils Bechs låtar i den norska TV-succén SKAM däribland ´O Helga Natt` som resulterade i en topp 40 i Norge och topp 10 på Spotify´s global chart. Den 19 november spelar han även två slutsålda två-akts konserter på Oslo Opera Hus tillsammans med Norges National opera och balett!

´Apart` är den första singeln sedan succén med EPn ´Echo` och är producerad av Ole Torjus Hofvind (Cezinando, Rytmeklubben). Så här beskriver Nils sin nya singel: “Apart handlar om desperationen du känner när personen du älskar stannar i ett förhållande med dig, fast dom slutat att älska dig”.

Lyssna på ´Apart` här

© PIAS Nordic

print

Våra samarbetspartners