War is over

Klicka på bilden, för att se hela bilden

John Lennon och Yoko Ono Lennon lanserade på sin tid kampanjen “War is over : If you want it”.
Och så är det. Mänsklighetens framtid är avhängig av den enskilda människans vilja och hennes vardagsgärningar.

Mörka krafter

I dag tänker jag återigen på detta. Anledningen är att jag under en hel månad tvingades att skriva debattartiklarna Samarbetar Com Hem med porrindustrin? och Com Hem och Sverigedemokraterna och Com Hem och mörka krafter och några få till, i vilka jag tog upp problemet med alla dessa mejl från astrid.l och juni.l och edith.j och juni.c och ellen.a och tuva.l och molly.b och alice.l och alice.s och iris.l och iris.s och jane b och juni.h och marinka.v och molly.h och amanda.p och sara.g och alma.l och saga.g och alva.n och iris.b och ebba.f och ellen. h och ines.n och maja.l och signe.o och stella.m och nova.n och emilia.l och nellie.h och amanda.p och alice.a och julia.g och ella.h och astrid.j och selma.h och julia.o och edith.s och sara.l och agnes o och och och, som  drabbade mig som de plågsamma flugsvärmar man läser om i 2 Mos 8:24.

Dålig utdelning

Men efter en intensiv månad upphörde dessa och solen strålar återigen in i mitt arbetsrum. Hur kommer det sig? Det kan vara så att den eller de som iscensatte detta mejlbombardemang tröttnade helt enkelt när de sent omsider märkte att det inte ger någon som helst utdelning. Eftersom visst är det så att sexhandel är liksom största delar av människans verksamhet driven av kommersiellt tänkande.

Det kan också vara så att Com Hem tog till sig mina skriverier och fattade att de inte nödvändigtvis gagnade deras reputation i dessa #MeToo-tider.
Det kan även vara kombination av de två ovannämnda skälen och det kan naturligtvis vara en ren tillfällighet att förföljelsen upphörde just nu.

Ordets makt

Men eftersom jag är en skrivande människa, vill jag tro på ordets makt. Och då vill jag också tro att det är mina debattinlägg som bidrog till det önskade resultatet. Om så är fallet, då är det inte första gången som jag lyckades att korrigera en verksamhets riktning: en vd på en privatbank fick avgå och en gd på statlig myndighet omplacerades. Så du som önskar att du och dina barn får leva i en smula bättre värld, fatta pennan. Världen törstar efter ditt engagemang.
Tack posiphone.blogspot, JPS Media, Expressen, DN, Opulens och Aftonbladet för ert engagemang.

Klicka här för köp av och information om artikelförfattarens böcker.

Skriven 2017-11-15

print

Våra samarbetspartners