JONES släpper idag nya singeln ’Something ´Bout Our Love’!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Popstjärnan JONES är idag tillbaka med nya singeln ’Something ´Bout Our Love’ som släpps via 37 Adventures. Låten är skriven av JONES och Isabella Summers (Florence and The Machine) och producerad av elektro-house producenten Tieks.

Lyssna på ´Something ´Bout Our Love` här

Singer-songwritern från London debuterade under 2015 med singeln ’Deep’ och har tidigare jämförts med The XX och Lykke Li. JONES har redan över 50 miljoner streams och hon har spelat slutsålda live-shower, uppträtt på ´Later.. with Jools Holland` och hyllats av Sam Smith! Under 2016 släpptes det kritikerrosade debutalbumet ’New Skin’ som innehåller samarbeten med bl.a. Justin Parker (Lana Del Ray), Rodaidh McDonald (Savages and The XX), Tourist och AK Paul (Sam Smith).

© PIAS Nordic

print

Våra samarbetspartners