KAPTEN RÖD intar Globen den 16 december

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Efter en fantastisk sommar med turnén ”Hundralappen” väljer Kapten Röd att lägga till ett sista datum i samma koncept på Globen i Stockholm den 16 december. Precis som med sommarens spelningar kommer biljetterna kosta 100 kr styck och de släpps torsdagen den 2 november via Stockholm Live.

“Jag har hela tiden haft en känsla av att en pusselbit saknats sen i somras. För även om vi flängde land och rike runt med Hundralappen turnén, så lyckades vi aldrig få till ett gig i Stockholm där jag vet att jag har en stor lyssnarskara. Därför är jag extra glad att vi nu, innan vi lämnar konceptet Hundralappen åt historien, intar Globen den 16 december. För er som inte vet, så handlar Hundralappen om att så många som möjligt ska kunna gå på min konsert, oavsett tjocklek på plånboken! Det är tydligen första gången någon anordnar en egen spelning i Globen till det priset – så kom och gör det till en folkfest med oss! Hoppas vi ses! <3”, säger Kapten Röd om spelningen i december.

Sommarens turné ”Hundralappen” genomfördes i elva städer runt om i Sverige och avslutades på ett utsålt Slottsskogsvallen i Göteborg där 20000 besökare bidrog till en makalös konsertupplevelse där även Håkan Hellström dök upp som hemlig gäst.

Under sommarens turné gick det inte att genomföra en konsert i Stockholm men efter hårt jobb och totalt bortseende av ekonomisk risk och sedvanlig envishet lyckades ett datum spikas på Globen den 16 december.

Förutom sommarens turné har Kapten Röd släppt singeln Rudeboy Love samt medverkat i SVT programmen Ebbots Ark och Folkets Musik. Utöver förberedelserna inför konserten jobbar Kapten Röd på ny musik som planeras släppas till våren.

Vad: Kapten Röd – Hundralappen Stockholm
Var: Ericsson Globe, Stockholm
När: Lördag 16 december. Insläpp 19.00
Pris: Alla biljetter 100 kr styck. 13 årsgräns. Biljetter släpps den 2 november via Stockholm Live

© Moore To Be

print

Våra samarbetspartners