WONDER WHEEL – Trailer

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Justin Timberlake och Kate Winslet har huvudrollerna i Woody Allens nya film, som utspelar sig på Coney Islands livliga nöjesfält under det färgsprakande femtiotalet. Vi får följa fyra människor vars liv sammanflätas genom dramatiska omständigheter. Ginny (Winslet) är en känslomässigt bräcklig aktris som numera försörjer sig som servitris på en lokal krog. Hennes grovhuggne man Humpty (Jim Belushi) är karusellskötare, och den snygge unge livräddaren Mickey (Timberlake) drömmer om att bli dramatiker. När Humptys vuxna dotter Caroline (Juno Temple) plötsligt dyker upp med gangsters i hälarna kastas de alla fyra in i ett händelseförlopp med passion, våld och svek som huvudingredienser.

Sverigepremiär 22 december

© Scanbox Entertainment

print

Våra samarbetspartners