DARIN släpper albumet Tvillingen 17 november

Klicka på bilden, för att se hela bilden

År 2015 hände mycket i Darins artistkarriär, han gick från ett stort skivbolag till att starta sitt egna bolag, han började skriva på svenska istället för bara på engelska för att sedan ge ut det svenskspråkiga materialet via sitt nystartade skivbolag. Och vilken succé det blev!
Nu kommer hans andra svenskspråkiga album, ett album som speglar många sidor av Darin som vi kanske inte visste om; Tvillingen. Release 17 november.

På Darins andra album Tvillingen visar Darin ännu flera sidor som kanske inte hans fans och lyssnare tidigare sett och hört. Balladen Alla ögon på mig bjuder in till Darins känsloliv om hur det var att slå igenom som 17-åring över en natt medan titelspåret Tvillingen beskriver artistens flera olika sidor som man kanske inte visste om, bakom hans lugn och kontroll finns en spontanitet som kan börja i en biltur i Stockholm och sluta i Paris och humor som bara han förstår. Något som stämmer väldigt bra in på personer som är födda i just stjärntecknet – tvillingen.

– Det är ett album som reflekterar olika sidor av mig. Mitt mest personliga album hittills och det speglas i att varje låt har fått bli sin egen värld, förklarar Darin.

På albumet har Darin skrivit med bl. a David Lindgren Zacharias, Ollie Olson, Peter Kvint, Smith & Thell och Lars Halapi, de har även varit med och producerat.

Den första singeln från albumet Ja må du leva har sålt 2 x platinum och Alla ögon på mig och Tvillingen toppar båda Spotifys och radions listor.

Tracklist:
1. Rädda mig
2. Tvillingen
3. Ja må du leva
4. Mardröm
5. Alla ögon på mig
6. Den här sången
7. Man över bord
8. Palmerna i stan
9. Paraply
10. Allt som vi sa

© OABBA PR

print

Våra samarbetspartners