DARIN blir mer personlig – släpper två nya låtar!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I våras släppte Darin låten Ja Må Du Leva som precis som hans tidigare låtar gick rakt in i svenska folkets hjärtan. Den 15 september släpps två nya låtar Alla Ögon På Mig och Tvillingen från kommande album som kommer senare i höst.

Darin slog igenom över en natt endast 17 år gammal i TV-programmet Idol år 2004. Hela livet förändrades. Att bli artist innebar att bli offentlig, att bli offentlig innebar ett mindre privatliv, något som en 17-åring inte är helt förberedd på. Hans dröm gick i uppfyllelse och han hyllades. Men mottog även en hel del hat. Darins nya låt Alla Ögon På Mig handlar om hans upplevelse om just detta, tacksamheten han känner för att han är där han är idag. Men även ensamheten som gör sig påmind, en känsla som troligen alla känner någon gång i livet.

Darin om nya låten Alla Ögon På Mig
“Alla Ögon På Mig är den mest personliga texten jag någonsin skrivit. Den handlar om mitt liv och artisteri sen jag slog igenom och hur jag ur mitt perspektiv kan uppleva min vardag ibland.

Alla Ögon På Mig (release 15 september) är skriven av Darin, Ollie Olson, David Lindgren Zacharias.
Producent: Ollie Olson, David Lindgren Zacharias & Darin
Mix: Ollie Olson

Andra låten som släpps heter Tvillingen (release 15 september) och handlar om sidor hos Darin som folk kanske inte vet om.

– Jag tror att alla människor har olika grader av den egenskapen och har möjligheten att ändra på sig, hur man beter sig och vad man tycker om. Det är något som är typiskt mitt stjärntecken; tvillingen, förklarar Darin.

Även denna låt är skriven av Darin, Ollie Olson, David Lindgren Zacharias.

Darins första singeln på svenska Ta mig tillbaka släpptes för två år sedan och har sålt hela 5 ggr platina (1x Platinum är 40.000 sålda digitala ex), toppade radiolistor, streaminglistor och legat etta på Svensktoppen ett het år. Albumet Fjärilar i magen gick 1 x platina och intog första platsen på den svenska albumlistan och en stor konserthus-turné blev slutsåld. I mars 2017 släpptes Ja Må Du Leva och den har sålt platinum och streamats över 9 miljoner gånger på Spotify.

© OABBA PR

print

Våra samarbetspartners