JOAKIM LUNDELL – Ny bok “Monster”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Utlämnande självbiografi

Joakim Lundells självbiografi Monster är berättelsen om en människa som mot alla odds blir en röst och en vän för hundratusentals människor.

Joakim Lundell, tidigare känd som Jockiboi, är idag tveklöst en av Sveriges största influencers. Hans Youtubekanaler har sammanlagt över en miljon följare. På Instagram följs han av mer än 800 000 personer. Hans musik slår lyssningsrekord på Spotify. Men vägen dit är full av smärtsamma minnen.

Under sin uppväxt placeras Joakim i fosterhem och ungdomshem och bollas mellan olika myndigheter. Han lever en tid som hemlös och hamnar i drogmissbruk och kriminalitet. Livet på samhällets botten och ensamheten driver honom till flera självmordsförsök. Vändningen kommer när han träffar sin fru Jonna. Med henne finner Joakim den trygghet och självkänsla han tidigare saknat.

Självbiografin Monster är en drabbande och hoppfull berättelse om en man som slår sig fri från en till synes nattsvart tillvaro, och blir en röst och en vän för hundratusentals människor. Joakim Lundell berättar sin historia för Leif Eriksson och Martin Svensson.

Boken släpps 9 oktober.

© Bokförlaget Forum

print

Våra samarbetspartners