POPAGANDA 2017: Shura ställer in – Thomas Stenström ersätter!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Vi har tyvärr nåtts av beskedet att Shura tvingas ställa in sin spelning på Popaganda 2017. Vi såg verkligen fram emot att se Shura på Eriksdalsbadet i år eftersom att hon var tvungen att ställa in förra årets spelning med kort varsel. Hoppas på tredje gången gillt nästa år…

Men vi har hittat en lösning – Thomas Stenström ersätter! Vi är mycket glada att den stora publikfavoriten och artisten bakom superhitten “Slå mig hårt i ansiktet” spelar på Eriksdalsbadet, lördagen den 2 september.

2014 var året då Thomas Stenström slog igenom stort hos svenska folket. Albumet ”Fulkultur” sålde guld och singeln ”Slå mig hårt i ansiktet” skar som en kniv genom alla lager. Rakt genom allsångshäftena, indieklubbarna, karaokemaskinerna och blev till och med en låt som barn sjöng på skolavslutningarna. Förra året tillbringade Thomas i studion med vännerna David Axelsson, Johan Jonasson och Björn Yttling. Det senaste albumet ”Rör inte min kompis” släpptes i januari 2017. Skivan är en tillbakagång till rötterna men samtidigt 100 steg framåt. I maj släpptes den geniala sommarplågan “Palma De Mallorca” som fastnat som klister på allas hjärnor.

Thomas Stenström har precis avslutat sin stora sommarturné, men får nu ett ytterligare avslut med denna spelning i eftermiddagssolen på Eriksdalsbadet, lördagen 2 september, klockan 15:05.

© Popaganda

print

Våra samarbetspartners