THE DEUCE: Första avsnittet av kan ses från idag på HBO Nordic

Klicka på bilden, för att se hela bilden

HBO Nordics abonnenter får möjligheten att förhandstitta på denna hösts stora HBO-dramaserie THE DEUCE; redan idag fredag den 25 augusti finns pilotavsnittet att strömma.
Serien, som är skapad av George Pelecanos och David Simon och har James Franco och Maggie Gyllenhaal i huvudrollerna, berättar historien om legaliseringen av porrbranschen runt Times Square i New York från tidigt 70-tal fram till mitten av 80-talet. En tuff och omtumlande tid då USA befann sig i en sexliberaliserande kulturrevolution och nya lagliga vägar för sexhandeln skapade en miljardindustri.
George Pelecanos, David Simon, James Franco och Nina K. Noble är exekutiva producenter.

THE DEUCE (8 avsnitt) har ordinarie premiär måndag 11 september på HBO Nordic med nya avsnitt varje måndag.

THE DEUCE – avsnitt 1, pilotavsnitt
Tvillingbröderna Vincent (James Franco) och Frankie Martino (James Franco) – en av dem en dubbelarbetande bartender med två barn och fru i Brooklyn, den andra en spelare med en växande maffiaskuld – lever sina liv i den ruffiga miljön kring Times Square 1971.

Vincent försöker förbättra sin situation samtidigt som han betalar av på sin brors skulder och hans väg korsas av andra invånare i Midtown. Bland andra de luttrade, prostituerade kvinnorna Candy (Maggie Gyllenhaal) och Ashley (Jamie Neumann), de yngre gatflickorna Darlene (Dominique Fishback) och Lori (Emily Meade), munvige hallickarna C.C. (Gary Carr), Larry (Gbenga Akinnagbe) och Rodney (Cliff Smith/Method Man), som alla driver sina affärer utan någon större insyn från polisen.

Studenten Abby (Margarita Levieva) får av sina vänner i uppdrag att skaffa amfetamin på gatan och hamnar så på Times Square, en oväntad plats där hennes priviligierade liv får en drastisk vändning.
Pilotavsnittet är skrivet av George Pelecanos & David Simon och regisserat av Michelle MacLaren.

© HBO Nordic

print

Våra samarbetspartners