PHLAKE spelar på Babel den 8 november, 2017

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Efter fullträffen på Way Out West för ett par veckor sedan kan vi nu äntligen välkomna den danska succéduon Phlake till Malmö och Babel den 8 november på Babel!

PHLAKE (DK)
Danska duon Phlake består av en unik röst och en påhittig producent. Bakom rösten hittar vi Mads Bo och de färgsprakande produktionerna står Jonathan Elkær för – båda två baserade i Köpenhamn. Som Phlake har duon genererat över 80 miljoner streams enbart i Danmark, och nu är tiden kommen för bandet att även slå utanför hemlandets gränser. Efter fullträffen på Way Out West för ett par veckor sedan kan vi nu åter välkomna Phlake till Malmö den 8 november på Babel.

Phlakes Debutalbum ”Slush Hours” landade 2016 och bestod av en snygg mix av smooth R&B och ettrig hiphop. Mottagandet blev överväldigande, och resulterade i hela sju nominerningar i Danish Music Awards där Phlake sedan gick segrande i totalt fem. Sedan starten har duon spelat för utsålda hus i hemlandet, men även i Sverige, Norge och Storbritannien. Den senaste tiden har vi blivit bjudna på nytt material från bandet i form av en serie högkvalitativa singlar, vilka har streamats flitigt av en hängiven lyssnarskara som helt enkelt inte kan få nog. Att det är något stort på gång torde inte längre vara finstilt, och i höst ser vi äntligen dessa två på svensk mark igen.
https://www.facebook.com/phlakemansion

© Babel

print

Våra samarbetspartners