VICTOR FURBACKEN släpper nya singeln BREW

Klicka på bilden, för att se hela bilden

“Han sjunger in i hjärtat, i klass med Damien Jurado, med James Vincent McMorrow och med det bästa av Kodaline” -GAFFA
” Självklarheten i det fina gitarrspelet, den uppriktiga rösten, texterna, de fina detaljerna […] Känslan är att här finns en artist som med lätthet snickrar ihop låtar, och att han har en låtskatt att ösa ur. Jag ser fram emot att höra mer från Victor Furbacken.” -Göteborgs Fria

Efter releasen av sin första EP ‘In the Rain’ som fick ett entusiastiskt mottagade av både press och publik är Victor Furbacken nu aktuell igen. Låten Brew, andra singeln från kommande EP, plockar upp tråden från hans nystartade soloprojekt. I samband med att singeln släpps kan man bl.a. höra Victor Furbacken spela låten live på Kafé Marmelad i Göteborg den 24 augusti kl 19h30.

Victor Furbacken har tidigare hörts som bl.a. basist och körsångare tillsammans med artister som: Hästpojken, Franska Trion, Our Park, Truls Mörck, Stefan Sundström, Daniel Lemma, Spiders, m.fl.

© Skiva

print

Våra samarbetspartners