PER MYRHILL – Ny serieroman “Aneurysmdimma”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

En serieroman om livet efter en allvarlig hjärnblödning och omden värsta tänkbara smärtan

2012 drabbades den då 37-åriga Per Myrhill av en massiv stroke och genomgick flera komplicerade operationer. Utgången var oviss och han svävade länge mellan liv och död.

Per överlevde men lever idag med kronisk hjärntrötthet och enorma smärtor för vilka han tar starka morfinpreparat. Dessa preparat lindrar bara Pers smärtor delvis och han driver på egen hand frågan om att bli beviljad medicinsk cannabis, det enda preparat som hittills lyckats göra honom smärtfri.

Per började teckna sin historia redan under tiden på sjukhuset som en del av sin rehabilitering. Aneurysmdimma är resultatet av detta och är Pers egna berättelse om kampen tillbaka efter en svår sjukdom och för en fungerande eftervård.

Aneurysmdimma har recensionsdag den 21 september.

Per Myrhill är bosatt i Floda i Lerums kommun. Per är välkänd i serievärlden som fanzin-utgivare av bland annat Plutonium Comics. Kärkeken till serier och tecknandet har alltid varit hans drivkraft vilket lyser igenom allt han gör. Före hjärnblödningen arbetade Per som IT Specialist på ett globalt företag inom fordonsindustrin.

© Kartago

print

Våra samarbetspartners