WINNERBÄCK – ETT SLAGS LIV – Nu släpps trailern

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Lars Winnerbäck är en av Sveriges största artister sedan 15 år. Samtidigt är han en av dem som vi vet minst om. Nu firar Winnerbäck 20 år som artist, trots att han knappt hunnit fylla 40. Denna dokumentär tar oss närmare honom än någonsin, samtidigt som den sammanfattar en musikaliskt osannolik karriär. Men mest av allt ger den en inblick i en extremt komplex människa som med alla sina svagheter och karaktärsdrag speglar en hel generations känslor. Vid sidan av Lars Winnerbäck återfinns i filmen Rolf Lassgård, Per Gessle och Melissa Horn.

Regissör och producent är Øysten Karlsen, som står bakom succéer som ”Dag” och ”Lilyhammer”.
Biopremiär över hela landet 6 oktober.

© SF Studios

print

Våra samarbetspartners