MANDO DIAO SÄLJER SLUT SVERIGETURNÉ – DISKOPUNK ADDERAS SOM SUPPORT!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Intresset för ett av Sveriges bästa rockband är enormt. Mando Diao säljer slut konsert efter konsert på sin Europaturné – och snart även i Sverige. Stockholm, Göteborg och Malmö är redan HELT slutsålda. Nu finns det endast biljetter kvar till Karlstad (20 okt), Falun (21 okt) och Umeå (22 okt). Som en extra grädde på Mando-moset kan vi meddela att svenska Diskopunk agerar support på alla datum!

Biljetter finns tillgängliga via LiveNation.se

Sommaren är Mando Diaos. Som ett av landets mest energiska och hyllade liveakter har femmannabandet åkt från scen till scen och land till land med nya albumet “Good Times” i gitarrfodralen. Singeln “Shake” har snabbt blivit en av sommarens mest spelade låtar (i Sverige och utomlands) – och har sedan länge passerat 1 miljon streams på Spotify.

I slutet på oktober kommer Sveriges stoltheter hem igen för sex konserter. Tre av dessa är redan slutsålda. Nu finns det enbart biljetter kvar till konserterna i Karlstad, Falun och Umeå – som även dessa beräknas ta slut.

Som om inte Mando Diaos succé med album och turné vore nog så kan vi nu meddela att Stockholmsbandet Diskopunk agerar support för alla sex datum i Sverige! Bandet står bakom hits som “Antonio America” och kioskvältaren “Fire” (med hela 7,2 miljoner streams på Spotify!). Vi längtar nu enormt tills vi får se Diskopunk och Mando Diao på turné i Sverige i oktober!

Datum
20/10 – Nöjesfabriken, Karlstad
21/10 – Magasinet, Falun
22/10 – Väven, Umeå
24/10 – Cirkus, Stockholm (SLUTSÅLT!)
27/10 – KB, Malmö (SLUTSÅLT!)
28/10 – Trädgår’n, Göteborg (SLUTSÅLT!)

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners