NOVA MILLER släpper låten “Anything For U”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Nova Miller är en ung artist och låtskrivare med hela världen framför hennes fötter. Hon har de senaste åren samlat på sig livserfarenhet, mognat och växt som artist vilket hörs tydligt i hennes nya låt. Med gitarren i sin famn, med en röst full av själ hörs starka toner och tillsammans med sitt utryck bjuds det på retropop i världsklass. Den 18 augusti släpps nya singeln Anything For U.

Nova Miller inspireras av artister som Aretha Franklin, Diana Ross och James Brown men även Ariana Grande, Bruno Mars och Taylor Swift. Och hon älskar Frank Ocean. Hon har tidigare släppt låtar som tex So Good som fick ett fantastiskt mottagande av både fans och media. Nova har tidigare varit förband till populära Jacob Sartorius och Jack and Jack och i augusti ska hon genomföra sitt första gig i USA, Los Angeles. Det giget bokades av en stor musikagent på UTA, David Klein, i samband med att han upptäckte Nova. David Klein har tidigare arbetat med artister som Tori Kelly, Lana Del Rey, Jimmy Fallon och Noah Cyrus.

Den 18 augusti släpps nya låten Anything For U som är en ”soulful” poplåt med influenser av Pharell och Weeknd. Gitarren och basen är oemotståndlig och påminner om 1970-talet fast med ett modernt sound. Låten handlar om den magiska känslan du har i början av en kärleksrelation när det fortfarande inte finns någon officiell etikett på vad relationen är eller kommer att bli, men man vill gärna sätta en.

– Den andra personen är kanske lite mer chill än vad du är, men du vågar ändå ta steget och blotta dina känslor ”I would do Anything 4 U, well almost anything!” Basen är grym och jag älskar hur refrängen sätter sig. Jag är så stolt över denna låt, beskriver Nova.

Nova har många strängar på sin lyra, hon är en passionerad vegan, en aktivist inom anti-mobbning och unga människors rätt i samhället. Hon bär ofta en krona som en påminnelse att hålla huvudet högt och vara stolt över sig själv. Nova samarbetar med Disney i Europa, har inlett ett samarbete med Make Up Store som deras nya artist-ansikte utåt. Hon är en av rösterna i filmen Your Name som har blivit en supersuccé i Japan och i sommar spelar hon in en ny svensk ungdomsserie på SVT där hon har en av huvudrollerna.

© OABBA PR

print

Våra samarbetspartners