ANNA STADLING släpper nya singeln Drömmarna

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Idag släpps “Drömmarna” som är den andra singeln från Anna Stadlings kommande album “Efter stormen” som släpps den 5 september. Ett nytt och nära samarbete mellan Anna och låtskrivaren Andreas Mattsson som också producerat skivan. Samma dag som skivan släpps i september, ser vi Anna i Gokväll på SVT och i oktober månad ger hon sig ut på turné.

I samband med turnén öppnar Anna upp en egen insamling till förmån för Rosa Bandet under Cancerfonden.

– Efter att själv vara en av de som drabbats känns det både självklart och nödvändigt att försöka bidra och ge mina lyssnare och mitt kontaktnät en möjlighet att delta i detta tillsammans med mig. Att efter denna svåra tid stå med ett sprillans nytt album, nya underbara låtar – de flesta signerade Andreas Mattsson – känns snudd på overkligt men fantastiskt på så många sätt. Jag är så glad för mitt och Andreas samarbete. Våra träffar och vårt jobb har varit som små oaser i hettan under de två senaste åren och nu ser jag fram emot att släppa låtarna och åka ut och spela.

© Border Music Distribution

print

Våra samarbetspartners