ANNA STADLING släpper nya singeln Drömmarna

Annons

Idag släpps “Drömmarna” som är den andra singeln från Anna Stadlings kommande album “Efter stormen” som släpps den 5 september. Ett nytt och nära samarbete mellan Anna och låtskrivaren Andreas Mattsson som också producerat skivan. Samma dag som skivan släpps i september, ser vi Anna i Gokväll på SVT och i oktober månad ger hon sig ut på turné.

I samband med turnén öppnar Anna upp en egen insamling till förmån för Rosa Bandet under Cancerfonden.

– Efter att själv vara en av de som drabbats känns det både självklart och nödvändigt att försöka bidra och ge mina lyssnare och mitt kontaktnät en möjlighet att delta i detta tillsammans med mig. Att efter denna svåra tid stå med ett sprillans nytt album, nya underbara låtar – de flesta signerade Andreas Mattsson – känns snudd på overkligt men fantastiskt på så många sätt. Jag är så glad för mitt och Andreas samarbete. Våra träffar och vårt jobb har varit som små oaser i hettan under de två senaste åren och nu ser jag fram emot att släppa låtarna och åka ut och spela.

© Border Music Distribution

Skriv ut sidan

Våra samarbetspartners