LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: KATRIELLE AND THE MILLIONAIRES CONSPIRACY släpps den 6 oktober!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Att lösa svåra mysterier verkar ligga väl förankrat i Layton-släkten! I äventyret Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy är det professor Laytons dotter Katrielle som står i centrum och löser mysterierna i faders frånvaro. Ta del av detta pusseläventyr när det släpps till spelkonsolerna i Nintendo 3DS-familjen den 6 oktober i år.

Precis som tidigare Layton-äventyr är det LEVEL-5 Inc. som står som utvecklare. Fantastiskt nog så firar Layton-spelen också tio år i år. Bara i Europa har Layton-spelen sålts i över 8,7 miljoner exemplar.

Detta spelet innehåller fler pussel än något tidigare Layton-spel och du kommer dessutom att kunna ladda ned bonuspussel dagligen under ett helt år med start på releasedagen. Du kommer med andra ord få gott om utmaningar om du tar dig an Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy.

Handlingen i spelet börjar med att Katrielle är i full gång med att starta sin egen detektivbyrå på Chancer Lane och på så sätt få den uppmärksamhet som krävs för att hon ska kunna få fler ledtrådar i jakten på sin försvunna pappa. Till sin hjälp har hon sin cykel som tar henne till platserna där hon löser fall efter fall och snart leder henne till upptäckten av något som går under namnet ”The Millionaires’ Conspiracy”. Helt ensam är Katrielle dock inte. Hon har lite hjälp av en ung student, Ernest Greeves, som blir hennes assistent. Snart får de också hjälp av en Sherl, talande hund som även råkar vara Katrielles första uppdragsgivare.

Tack vare pekskärmen på Nintendo 3DS- och Nintendo 2DS-konsolerna är det lätt att spela Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy. Ett spel både för nybörjare och Layton-veteraner. För de som gillar inredning utöver pusselmysterier kan vi också avslöja att det går att inreda Katrielles detektivbyrå.

© Nintendo / Bergsala

print

Våra samarbetspartners