S.D. ROBERTSON – Ny bok “Tid att ta farväl”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Hur tar man farväl av den man älskar mest?

En gripande berättelse om en pappas kärlek till sin dotter, om givna löften och om en oförglömlig resa genom livet och döden.

När Ellas mamma dör lovar Will Curtis sin dotter att aldrig lämna henne. Ett löfte som visar sig bli väldigt svårt att hålla. Nu står Will inför ett val och inser att det självklara alternativet kanske inte är det bästa. Framtiden är dock full av överraskningar, och far och dotter påbörjar en oförglömlig resa tillsammans – en resa som kommer förändra dem för alltid.

Tid att ta farväl är boken för dig som älskar Jojo Moyes och John Green. En gripande och varm historia om två val, att bli kvar på jorden hos sitt barn eller att lämna allt jordiskt för en slutlig vistelse i himmelriket.

”Detta är mycket fascinerande skildrat.”, Inger Ulfstedt Fjellsson, BTJ-häftet nummer 18, 2017.
“Så bra att det gör ont.” The Sun

OM FÖRFATTAREN
S.D. Robertson slutade som redaktör på lokaltidningen för att uppfylla sin dröm om att bli författare. Han har en examen i engelska vid University of Manchester och har arbetat som reseledare, säljare, städare, diskare och mobilnätsingenjör. Stuart har bott i Frankrike, Holland och Australien, men hemma är numera Storbritannien, där han bor i en by utanför Manchester med sin fru och dotter.

© HarperCollins Nordic

print

Våra samarbetspartners