STEVE WINWOOD – Greatest Hits Live 1 september

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Steve Winwood släpper sin första liveskiva

Efter att ha sålt över femtio miljoner skivor över en strålande karriär släpper den legendariska singer-songwritern Steve Winwood nu sitt första livealbum någonsin. Winwood: Greatest Hits Live släpps den 1 september via Wincraft Records.

I mer än fem decennier har Steve Winwood varit en förgrundsgestalt inom rock’n’roll; en välrespekterad innovatör som har stått för några av genrens största bedrifter. Hans talang som kompositör, sångare och multi-instrumentalist har hyllats av kritiker världen över, och de legendariska låtarna i hans katalog fortsätter att resonera med nya generationer.

– Jag ser fram emot det här släppet eftersom jag har spelat in varenda liveframträdande i flera år tid, berättar Steve. Så det väcker många minnen. Jag antar att det är en hyllning till bandmedlemmarna och crewet jag har haft äran att få vara ute på vägarna med. Låtvalet grundades på vilka som har varit mest omtyckta under hela min karriär. Så jag hoppas att det blir en fin souvenir som väcker många glada minnen från mina spelningar.”

© Border Music Distribution

print

Våra samarbetspartners