MANGE SCHMIDT – Sjung dig hes med artisten som avrundar sommaren med nya hiten ”Heezahoe”!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Under mer än ett decennium har Mange Schmidts många hitlåtar funnits i svenska folkets medvetande och med nya singeln ”Heezahoe” är Mange äntligen tillbaka med just den där medryckande musiken och de fyndiga texterna som han är så älskad för.

– Faktum är att jag väldigt medvetet ville släppa en riktig “Mange Schmidt -låt” denna gång.
Min publik har mer eller mindre tjatat,skrattar Mange.

I år är det tio år sedan den välbekanta visslingen i superhiten ”Giftig” hördes första gången och det spelar in i ekvationen enligt Mange.”Det är kanske inte så viktigt med jubileum egentligen men jag blir alltid så glad och tacksam när jag möter fans som faktiskt nynnat på mina låtar i större delen av sina liv! Fatta vilken grej, liksom.

Singlarna ”Giftig” och ”Glassigt” har sålt platina.

Fredag den 1:a september samlar Mange Schmidt sina närmaste vänner för vad som kommer vara sommarens fetaste fest och konsert. Tillsammans med bland andra Petter, Thomas Rusiak, Dj Sleepy, Eye-N-I, Masayah (Mogge), Vanessa Falk, Janne Schaffer, Örjan Högberg (Fläskkvartetten) & Miss Inga intar Mange Flustrets Trädgård för att summera sin karriär hittills i en grym hitkavalkad. Det blir en exklusiv ”one off” på Flustret, den enda konserten i sitt slag i Sverige. Konserten sammanfaller med 10-årsjubileumet av Manges stora hit ”Giftig”.

Mange Schmidts nya singel ”Heezahoe” – släpps idag den 11 augusti.

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners