TOBY KEITH släpper The Bus Songs 8 september

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den vanliga beteckningstrion sångare, musiker och låtskrivare räcker inte till för att beskriva Toby Keith; en av modern tids mest kompletta och självständiga hitmakare. Sedan debutsingeln Should’ve Been a Cowboy släpptes på egna etiketten Show Dog Nashville och blev hans första listetta, har han med över 90 miljoner spelningar på kommersiella radiostationer världen över valts in i Songwriters Hall of Fame i New York City. The Nashville Sonwriters Association International har utsett honom till Artist of the Decade.

De senaste månaderna är en fullgod representation av hela hans karriär. Han har bland annat hunnit med att skriva, producera och ge ut sin senaste låt Wacky Tobaccy, och den ackompanjerande musikvideon som gästas av Willie Nelson blev en omedelbar viral succé.

© Border Music Distribution

print

Våra samarbetspartners